Get The Look // Businesswoman

Glutenfri mysli

Du skal ikke snydes for mysli, bare fordi ønsker at leve glutenfrit! Jeg spiser ikke så ofte “sød” morgenmad, men jeg bruger det lige så tit til et mellemmåltid, eller til en dessert, med lidt frisk frugt, letpisket flødeskum og mysli på som crunch (hint! Det smager hammer godt!)  🙂

Den her omgang er fuld af sunde fedtsyrer og kostfibre, så den holder dig mæt længe. Særligt chiafrø og valnødder er spækfuld af omega 3, som er en vital umættet fedtsyre, kroppen skal bruge, men mange desværre spiser alt for lidt af. Der er også skruet ned for sukkeret, modsat mange af dem du køber, som er de rene sukkerbomber.

Opskrift

  • 3 dl glutenfri havregryn
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl valnødder
  • 2 spsk chiarfø
  • 1 dl kokosflager
  • 1 spsk økologisk kokosolie eller smør
  • 1/2 dl agavesirup
  • en lille bitte smule salt

Varm ovnen op til 180 grader. Hak valnødder og bland alle de tørre ingredienser med en lille bitte smule salt. Kom kokosolie eller smør i en gryde og agavesirup ved. Lad det smelte sammen og bland det så i de tørre ingredienser. Kom bagepapir på en bageplade og fordel blandingen godt ud over det hele. Kom den i ovnen i 1520 minutter, eller til den er blevet gylden. Tag ud og lad den køle helt af. Kom den i en beholder med patentglas eller en lufttæt boks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get The Look // Businesswoman