Glutenfri mysli

SellBricks – Hvorfor ikke?

Indlægget indeholder reklame & reklamelinks

På sådan en dejlig søndag, vil jeg lige dele noget med jer – min kæreste (som er ham, jeg normalt refererer til som ham den lækre 😉 ) er iværksætter by heart, som jeg selv, og har netop startet et nyt koncept op inden for salg af ejendomme, der kommer til at udfordre den ellers meget traditionsbundne ejendomsmægler-metode. Han har alle dage været inden for egendomsbranchen og er min number one sparringspartner- også i forretningslivet. Jeg har så stor respekt for hans drive og hans evne til at blive ved indtil det står som han forestiller sig, at det skal. For et par måneder siden gik hans nye koncept live. Og ud over at være hamrende stolt af ham, vil jeg også gerne fortæller jer om det, fordi jeg tror i kan vinde lidt på det også 😉 Enten fordi i skal sælge hus eller lejlighed, og selvsagt gerne vil have solgt så hurtigt som muligt, til højeste pris selvfølgelig! Eller, fordi at i kender nogen, og derfor har muligheden for at få lidt selv.

Hvad er SellBricks?

Sellbricks er et ejendomsmæglerfirma, som går imod den “normale” måde vi sælger boliger på i dag. Normalt får man en vurdering af 2-3 mæglerfirmaer og så vælger man den ene som giver det bedste indtryk og sætter til salg i 6 måneder KUN hos dem. De andre mæglere må så ikke sælge boligen – og du skal håbe på den ene mægler, du har valgt at binde dig til, gør deres job godt job!

Men hos Sellbricks sætter de flere mæglerfirmaer til at sælge din bolig og kun for ét salær… Det vil sige, i stedet for at gå med fx kun Home, “kæmper” Home, Danbolig og Estate Mæglerne indbyrdes om at sælge din bolig, til højeste pris. Du betaler stadig kun samme salær – og SellBricks er KUN sælgers mand og med dig ved din side i hele processen.
Du kan altid få en gratis vurdering, ved at skrive til dem her

 

Hvad betyder det, at være ambassadør?

Måske du ikke lige står med en bolig der skal sælges – men du kender helt sikkert nogen, der på et tidspunkt skal. Og så får du altså muligheden for at vinde lidt på det også, ved at blive ambassadør for Sellbricks Privat.

Som ambassadør kan du optjene det de kalder Bricks, ved at henvise din vens/mors/nabo/kollegas bolig (selvfølgelig i aftale med dem). Hvis de vælger at sætte til salg gennem SellBricks, får du en Brick, når boligen er solgt. Disse Bricks kan konverteres til gaver, alt fra B&O produkter, Iphone eller en rejse, afhængig af om du har én eller flere Bricks.  Jo flere boliger du henviser til Sellbricks, jo federe gaver får du.

Jeg ved, at de også laver fordele løbende for deres ambassadører, små konkurrencer om en gratis middag eller en tur i biffen for eksempel – så du behøver ikke vente med at tilmelde dig, til du har en bolig der skal sælges eller kender nogen der har 🙂

Du kan melde dig til her

Det var vistnok dét herfra i dag. Resten af søndagen står på arbejde ved computeren, men også søndagshygge! Der er stort frokostbord og formel 1 i fjerneren 😉

Jeg har nogle gode opskrifter i ærmet til jer denne uge og også nyt på min egen firmafront, så håber i vil læse med 🙂

Kh. Regitze

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri mysli