En snak om mellemmåltider - hvad er sundest?

Gallapremiere hos Wallmans ‘Urban Nights’

Indlægget indeholder reklamelinks og er en reklame for WallmansI sidste uge havde jeg fornøjelsen af Wallmans nye dinner show Urban Nights. Og hold nu OP hvor taget nærmest løftede sig i Cirkusbygningen! Et show med fuld power på musik, dans og glimmer, med alt fra en musical fortolkning af Adele’s hits, højdepunkter fra West Side Story og en yderst veltrænet mand (ladies!! han er som en levende græsk statue) i bar overkrop svingende rundt i torv fra loftet, så man lige krydser for at han i øvrigt husker at holde fast i dem, eller eventuelt svinger forbi dit bord 😉 Du kan også se og høre en voksen udgave af Mohamed Ali fra X-faktor, hvis i kan huske ham? Han gav den maks gas i alt fra glimmer, til hvidt suit og med bar mave til Britney Spears.

Jeg synes altid det er en super hyggelig aften i Wallmans, og helt klart en oplevelse jeg vil anbefale dig, hvis du vil noget andet end biografen+middag eller klassisk teater. Der er fuld knald på fra start til slut med sang og dans, og når man kender numrene bliver det hele bare lidt bedre (synes jeg i hvert fald). Og så er det hyggeligt at der er små breaks hvor man kan snakke lidt.

Og så er der traditionen tro 4 retter der serveres undervejs. I år kan du enten få oksemørbrad med kartoffel duchesse, torskeryg med muslingebouillon, hoisinbagte spoleben eller en vegetarret med skorzonerødder og ramanesco. Foruden suppe, antipasti og Lemoncurd til dessert. Og så blev der taget hånd om en glutenfri menu til mig!

Her er lidt billeder fra aftenen 🙂

Når man skriver Galla i invitationer til mig, må man forvente at damen dukker op i glimmer 😉 Jeg havde skruet mig ned i den her sag fra Asos – den kræver meget små skridt, ikke glad for træpper og skal man på toilettet skal man lige have en hjælpende hånd – meeeen ellers var det bare super haha..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om mellemmåltider - hvad er sundest?