Gallapremiere hos Wallmans 'Urban Nights'

Rabatkode til Jabra// Farvel til ledning kluddermudder!

Indlægget indeholder Reklame

Jeg var for et par uger siden til event med Jabra, der netop havde lanceret et nyt produkt, nemlig deres EliteT65 ledningsfri høretelefoner. Og er der noget, der vitterligen kan få mit ellers balanceret rolige sind helt ud hvor kragerne vender med 200 km/t, er det ledninger der filtrer sammen!! Jeg mener: HOW?? jeg har lagt dem ganske pænt ned i tasken, på bordet, i bilen eller i lommen uden knuder – og når jeg tager dem op, ligner de en af de der IQ intelligensprøver om at løse det umulige. Ingen ledning siger i? Allerede dér var min interesse skærpet.

Jeg har brugt dem lige siden og er virkelig imponeret over lyden i dem! De har en power, som jeg ellers kun har oplevet gennem store høre-bøffer eller et normalt anlæg. Meget imponerende, når man tænker på det er sådan en lille bandit du stikker i øret. Du kan hertil downloade Jabra appen og tilpasse lyden, så den matcher lige præcis temperement i den givne situation. Du kan f.eks lave en indstilling der fjerner baggrundsstøj, når du bruger dit headset til at snakke i telefon, og lave en anden indstilling hvor der er godt med bas, til når du f.eks bruger headset til musik. Strømtiden er desuden lang, hvilket er vigtigt for mig, når jeg har lange dage. Du kan køre hele 5 timer på én opladning og yderligere 15 timer, hvis du har oplader boksen med dig. Det er saftsuseme i orden!

Du kan få dem i flere farver, og siger du guld til mig er jeg på – sådan all around. Ellers findes de i en mørk brun (kobber) eller sort og med et lille tilhørende etui, som også fungerer som oplader.

Jeg har faktisk også haft flere på linjen, som man siger. Da min kæreste og jeg var ude og rejse, kunne han koble sig på mine høretelefoner, så vi i flyet kunne høre det samme podcast. Det synes jeg er lidt smart!

Jeg har fået en rabatkode: #Elite65tEventRZ , så du til og med 14 oktober får 20% rabat! Det er altså til at tage og føle på 🙂 Du kan købe dem her

Selvom høretelefonerne er en pressegave, og det derfor er reklame, tjener jeg intet på dette salg. Det er kun en rabat-gave fra mig til jer 🙂

 

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gallapremiere hos Wallmans 'Urban Nights'