Rabatkode til Jabra// Farvel til ledning kluddermudder!

Yes! Jeg skal til Seedster 4.0 // Business Bootcamp

Reklame

Seedster 4.0 – jeg skal afsted!

I år sker det satsuseme – eller næste år ret og vel – for jeg deltager nemlig i Seedster 4.0 i marts 2019! Jeg har sparet op i et år, for pengene som iværksætter er små (som i at SU tiden set i bakspejlet, kunne være luksuriøst haha..) men for filan det er det hele værd. Jeg skal nok komme til at klare mig godt. Det er en investering i mig selv, og min fremtid – og Seedster er røget med i den pulje.

Kender du Seedster? Seedster er en uges business bootcamp afholdt i Marbella i Spanien med Jesper Buch i spidsen – hvor der er lagt et sirligt planlagt program for hver dag, med sessioner i alt fra markedsføring, motivation og skallering, afholdt af nogle af de absolut dygtigste erhvervsfolk vi har herhjemme. Herudover er der fokus på netværk på kryds og tværs af de deltagende kursister.

Jeg ville egentlig blot dele det med jer, da jeg selv er oven ud begejstret – og måske det er noget for nogle af jer også? Jeg læste selv om det for 2 år siden fordi én havde delt sine tanker om det, og dét var jeg glad for. Et lille tip fra mig til jer.

Hvorfor skal jeg afsted?

I år kastede jeg mig for alvor ud i livet som selvstændig. Vi har været igang hele året med at bygge One Bite Better, som snart er klar til at se dagens lys. Det betyder også, at jeg meget snart skal drive en virksomhed – min virksomhed – og visionen er stor. Dette år har på så mange måder været udfordrende, når man som jeg på ingen måde kommer fra en forretningsverden. Jeg er i grundstenene uddannet til at vejede folk i sund kost og livsstil, enten i det privat eller insitutioner, i allerede etableret jobs. Før jeg fik idéen til One Bite Better, havde jeg aldrig hørt ordet forretningsmodel, MVP eller Convertable Note. Jeg er i bedste autodidakte stil vokset med opgaven og evnedede sidste år, at etablere start-teamet til One Bite Better – både økonomisk og skillsæt-mæssigt. Det betyder, at vi i dag er to investorer, to programmører, to studentermedhjælper og selvfølgelig min partner og jeg. Platformens begyndelse er næsten færdig og vi har allerede underskrevet samarbejdskontrakter med 9 anerkendte restauranter og caféer, heraf flere kæder. Og jeg elsker denne verden, hvor jeg selv er med til at forme, skabe og være innovativ. Jeg elsker at arbejde på mit eget. Og jeg tror på det – 200%.

Men selvom jeg er stolt og jeg ærligt føler, at jeg er god til det jeg laver nu, så er jeg en lille krill i forhold til nogle af de store fisk og jeg vil lære – lære af de bedste!! Ind til jeg en dag er én af dem – så dytig at jeg kan blive inviteret som mentor til Seedster 😉 Der er et godt stykke vej – men jeg er meget drevet af mål.

Ud over vidensdelen, vil jeg altid gerne deltage i setups, hvor der er fokus på netværk. Det er saftsuseme ikke altid hvad du ved, men hvem du kender, der gør forskellen. Jeg gør selv meget ud af det, når jeg møder mennesker – gøre dem klart, at de altid er velkomne til at hive fat i mig, hvis jeg kan åbne en dør eller komme med min mening, hvis det vel at mærker, er inden for noget hvor jeg er kvalificeret. Derfor skal jeg afsted til Seedster 2019.

Jeg tager i øvrigt afsted med Ditte, som jeg altid har det hamrende sjovt med, og som jeg har stor respekt for som erhvervskvinde. Hun knokler så målrettet, som det sjældent ses og jeg elsker at sparre med hende!

3-9 marts 2019

.. afholdes Seedster 4.0. Det afholdes på et 4-stjernet hotel, i de lækre omgivelser i Marbella i Spanien, tæt på Puerto Banús. Med i prisen er hotellet med fuld forplejning (morgen, frokost, aftensmad – the, kaffe, vand), fælles morgen og aftentræning, 5 dages program med sessioner fra nogle af vores stærkeste erhvervsfolk herhjemme, one-to-one sessions med samme dygtige mennesker, der afholder sessionerne, hvor du på tomandshånd kan sparre om noget konkret du tumler med eller gerne vil vide, adgang til deres workshop arena og sidst (men helt sikkert ikke mindst!) den famøse kæmpe White Party fest hos Jesper Buch, der afholdes den sidste dag på bootcampen!

Vi kommer blandt andet til at møde: Chistian Stadil, Jesper Buch, Heini Zachariassen, Lars Tvede, Katharina Pitzner, Morten Strunge, Anja Ringgren Lovén, Ilse Jacobsen, Konrad Kierklo og mange flere

Og høre om: kropssprogets betydning, selvudvikling, social selling, markedsøring, vækst, motivation og vilje, forretning, disrupting, skallering, innovasionsevner og meget mere…

Du kan læse om mentorerne her og det fulde program her.

Billedet er lånt fra booking.com

Hvis du også skal afsted eller måske kunne tænke dig det, så smid mig endelig en besked! Så skal vi helt sikkert slå hoverne sammen dernede, i en uges boble af selvudvikling, innovation, networking og lærdom!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til Jabra// Farvel til ledning kluddermudder!