Risnudler med rejer og spinat

Vil i med på min start-up rejse?

Der kommer til at ske en ændring her på kanalen – meget snart. Som mange nok har luret, i hvert fald hvis i følger min instagram @regitzes.dk, er jeg igang med at bygge appen One Bite Better, sammen med et team af dygtige mennesker.  Jeg er founder og direktør i setuppet og har brugt ubeskriveligt mange timer på at skabe et godt grundlag for One Bite Better dette år. Og vi er så langt nu, at jeg kan tælle ned til, at vi ligger i App Store og Google Play. Jeg kan endnu ikke offentliggøre det – men vi snakker meeeget snart 😀

Det har været en vild rejse og samtidig er den kun lige begyndt. Ord kan ikke beskrive HVOR meget jeg GLÆDER mig til vi går live! Det er min forretningsbaby som for første gang skal tage sine egne skridt! Det er altså stort kan jeg fortælle 😀 Og jeg vil gerne have jer med på rejsen. Dele mine tanker, op og nedture, succeser, udfordringer, overraskelser og erfaringer.

Bloggen her vil blive min online dagbog, hvor i følger min hverdag som iværksætter og hvordan det er at kaste sig ud i noget man aldrig har prøvet før. Hver dag er en sum af nye udfordringer og jeg håber, at i måske kan bruge mine overvejelser og indlæg til noget i jeres eget liv. Måske du selv går med en iværksætter i maven? Eller er igang med noget? Men egentlig tænker (håber) jeg også, at mine indlæg kan oversættes og bruges til andre aspekter i livet. Dét med at turde kaste sig ud i et nyt kapitel, håndtere udfordringer, stå ved sig selv, turde sige til/fra, tage et ansvar eller stole på sin mavefornemmelse, hvordan man motiverer sine omgivelser eller hvilke metoder jeg bruger til at holde den indre ro, selv i situationer hvor jeg ikke altid kan styre alt ting selv.

Jeg vil ikke frasige mig at der måske kommer en opskrift på, eller to, fra tid til anden – men bloggen vil være målrettet min startup-rejse og jeg håber virkelig, at i vil følge med! 🙂

Allerede i morgen kan du læse mere om hvad One Bite Better helt præcist kan 🙂

 

2 kommentarer

 • Jennifer

  Jaaaa – jeg vil med, jeg tager helt sikker med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • regitzebjergegaard

   Juhuuu – dejligt søde Jennifer 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risnudler med rejer og spinat