Vil i med på min start-up rejse?

One Bite Better // Gør det nemt at spise sundt, når du spiser ude

Jeg har efterhånden fået en del spørgsmål på hvad det er den app kan, jeg er igang med at bygge. Jeg har fortalt lidt hen af vejen – og i særdeleshed på instagram, hvor du meget gerne må følge med, hvis du har lyst på @regitzes.dk og appens egen instagram @onebitebetter.dk

One Bite Better App

Vi spiser mere og mere ude. Ikke nødvendigvis på restaurant, men en morgenmad to-go, frokost med en kollega eller veninde eller takeaway med hjem. Vi køber tid til at hygge os eller arbejde lidt længere, ved at købe vores mad helt eller delvist færdigt. Og det er der i udgangspunktet intet galt i, men, det kan være utrolig svært at gennemskue hvad der er i den mad vi køber.

Jeg har arbejdet en 5-6 år som kostvejleder efterhånden, og mødt for et par år siden en stigende tendens i spørgsmålet om hvad mine klienter skulle gøre, når de var ude. Mange af dem kom med en kalorietæller i hånden, som de enten var trætte af at bruge eller brugte forkert. Jeg brugte derfor ret meget af min arbejdstid på at screene caféer /restauranter og takeaway spots, og hjælpe klienten til hvad de skulle vælge fra menuen, hvis man ønskede at holde den sunde livsstil, ønskede at tabe sig eller tage på i vægt: altså vælge det måltid, som passede bedst til den enkeltes behov.

Dét er i dag blevet til One Bite Better. Som bruger af appen, laver du en profil ved at svare på nogle få spørgsmål. Herefter beregner One Bite Better dit unikke behov for kalorier, fedt, protein, kulhydrat, salt sukker og kostibre og en god fordeling af disse, over dagen. Appen kender altså dit behov for næste måltid.

Hvordan fungerer det?

Det fungerer så enkelt, at du tager One Bite Better frem, når du er sulten eller ønsker at købe mad, hvorefter vi fortæller dig hvilke at de måltider der findes tættest på dig, blandt vores samarbejdspartnere, som ville passe bedst til dig. Du ved altså at de måltider du får vist passer bedst til dit behov for kalorier, fedt, protein, kulhydrat, salt sukker og kostfibre – så det er ikke noget du skal tænke over, det er ikke noget du skal tracke eller taste ind- du skal kun tage stilling til, hvad du allemest har lyst til at spise.

Når du har valgt dit måltid, guider vi dig hen til restauranten eller caféen og du kan herefter nyde dit måltid med den aller bedste samvittighed.

Er den kun for sundheds freaks?

Nope! Slet ikke faktisk. One Bite Better står ikke for en fanatisk sundhed. Det er ikke nødvendigt for at holde den sunde livsstil og hvis du spørger mig, ej heller realistisk. I en dagligdag som handler om meget andet end hvad man lige skal have at spise, handler det mere om at vælge det bedste af de valgmuligheder du har i den aktuelle situaiton.  Vi udvælger nøje de bedste spisesteder og screener deres menu, så vi ved, at alle måltider i appen holder et højt niveau: på smag og sundhed. Men sundhed skal altid ses i en relativ størrelse til hvad der er muligt. For virkeligheden er, at det ikke handler om at spise perfekt. Vi viser dig de bedste valg af de valg der findes omkring dig, og sikrer derfor at dét at købe din mad ude er lige så nemt og lækkert som det plejer, men er ikke et tilfældigt valg som før. Du får i princippet den guidning, en kostvejleder ville have givet dig. Der er ikke noget der er forbudt eller syndigt, for sådan skal det aldrig være at spise. Men ofte er det tilfældigt hvad du vælger at spise og med en smule guidning, kan du nemt træffe det sunde valg 🙂

Du kan signe dig op til appen, således at du får en mail så snart den ligger i Appstore og Google Play. Jeg skal kun bruge din e-mail her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil i med på min start-up rejse?