Jeg har mistet min far // Når livet ramler sammen

One Bite Better er live! Download den gratis

Jeg ved ikke helt hvad reglerne er her så må hellere skrive Reklame (for min egen forretning)

Vi er live!

Så kom dagen saftsuseme endelig – og det er med lige dele stolthed og nervøsitet at jeg nu siger GO GET IT! Jeg håber inderligt, at du vil tage godt imod appen og bruge den alle de gange du spiser på farten, spiser ude eller køber mad med hjem. Du kan læse mere mere om appen og baggrunden for den her.

Med denne QR kode kan du nemt og gratis hente appen til Android og iOS 😀

Når du opretter din profil beregner appen dit behov for kalorier, fedt, kulhydrat, sukker, fibre, protein og salt ud fra de officielle anbefalinger. Herefter vil du altid kunne se et lille procent tal på måltider, som angiver hvor tæt det kommer på dit optimale behov. PT dækker vi områderne København K, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Amager, Hellerup, Gentofte og Lyngby.

Med One Bite Better App håber jeg at gøre det nemmere at træffe et sundere valg, når du køber mad ude. Det er nemlig hammer svært at gennemskue de gode valg fra de mindre gode valg. Jeg har derfor brugt rigtig lang tid på at finde en model som ikke kun forholdt sig til kalorier eller krævede at du skulle tælle kalorier. Det skal du ikke med One Bite Better – du skal bare vælge hvilken ét af måltiderne på listen, som du helst vil have, velvidende at de holder sig inden for nogle fornuftige rammer af hvad du skal have til et hovedmåltid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har mistet min far // Når livet ramler sammen