Vil du følge med, uden filter? // One Bite Better

Ny video // Seedster 4.0

Jeg tog en uge ud af kalenderen og investerede den i mig selv og min virksomhed, på én og samme tid. Jeg rejste nemlig til Spanien, sammen med 320 andre iværksætter og 50 mentorer/undervisere for at deltage i Seedster 4.0. HELT fantastisk uge!  Seedster er indtil videre en årlig happening, hvor idéen er, at rejse væk fra kontoret og give sig selv muligheden for at dykke helt ned i ting i sin business, man måske ikke får gjort til hverdag, eller komme helt op i helikopteren, efter sparring med nogle af Danmarks dygtigste og skarpeste erhvervsfolk, og selvfølgelig alle de andre seje deltagere. En uge hvor man fordyber sig 200% i sin virksomhed og samtidig plejer og udvider sit netværk.

Med mig som rejsepartner og badass business kvinde havde jeg Ditte, og selvom vi er i hver vores forretningsverden, fik vi begge hver især en masse med os hjem af sparring, netværk, nye inputs, overvejelser og en god humpel motivation og inspiration fra så mange andre dygtige hoveder! Noget som jeg bestemt vil anbefale dig der er selvstændig/iværksætter. Jeg har forsøgt at fange stemningen lidt her 🙂

Skriv endelig til mig hvis du har spørgsmål om noget som helst – vil meget gerne svar på alt du kunne have af overvejelser vedrørende min tur til Seedster!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du følge med, uden filter? // One Bite Better