Ny video // Seedster 4.0

Opdatering fra One Bite Better// Kontor, ny partner og shit load of udfordringer

Så er det vist også til at være tid til en opdatering herfra. For der sker meget i det, endnu, lille One Bite Better team! 🙂  Vi har, som tidligere omtalt i dette blogindlæg og i denne YT video, lanceret og jeg synes vi har fået en rigtig god start! Vi vækster hver evig eneste dag med flere brugere – og jeg er bare hammer hammer stolt. Det er svært at beskrive, men den følelse af at se sit produkt blive brugt, blive anerkendt og vækste – det er simpelthen SÅ vildt!

Jeg har fået en kontor plads

Jeg har endelig fundet mig det helt rigtige sted at plante min mås, de dage hvor jeg sidder ved computeren. Nemlig i et super hyggeligt, afslappet og energifyldt kontorfællesskab på Frederiksberg. Faktisk helt præcist i Jesper Buch’s villa, hvor hele den øverste etage samt kælderen, er indrettet til kontorpladser. Jeg sidder sammmen med 15 andre, når vi er fuldtallige – super dygtige, kompetente og energiske iværksættere, der arbejder med alt fra jura til fashion. Ud over stemningen og energien er god, kan jeg også rigtig godt lide omgivelserne. Der er udsigt ud over Frederiksberg, bjælker i loftet og en lille pejs. Faktisk også en diskokugle – en kæmpe disko kugle lige midt i lokalet og dét er sgu da herligt! Jeg tænker jeg lige tager nogle billeder en dag snart, så i også kan fornemme hvad jeg snakker om 🙂

One Bite Better har fået en ny partner

Jeg håber egentlig, at du allerede ved det fordi du bruger appen 😉 Men jeg gentager det meget gerne med stor stolthed: One Bite Better har fået Irma som partner! Det betyder, at du fra nu af kan få vist hvilke af Irmas mange – super lækre – færdigretter og salater, der matcher bedst til dig. Jeg er simpelthen imponeret helt ind til benet over de mange lækre retter du finder på færdigvarehylderne hos Irma. Thairetter fra både LêLê og Letz Sushi, grød og dahl fra Grød, simreretter fra både Cofoco og Meyers, hverdagsklassikere fra Irmas egen linje, grove sandwich fra Irmas egen linje og sprøde salater i lange baner. Meget af det er økologisk, ligesom der også findes mange vegetarretter, et udvalg af vegansk retter og også en håndfuld retter uden gluten og laktose. SÅ lækkert

Og så er der alle udfordringerne –

Selvfølgelig! Sådan er det. Det kan ikke være anderledes når man startet noget fra bunden – eller i det hele taget arbejder med innovation. Vi er igang med at udvikle en række nye features. Hvad det helt præcist bliver, holder jeg lige lidt for mig selv endnu. Men jeg vil gerne stå ved, at det har og stadig er meget udfordrende. Dels er der matematikken bag – og hertil kommer alle de ydre parametre der skal tages stilling til: setups, samarbejder og data indsamling. Men jeg kan dog godt løfte sløret for, at vi meget gerne vil lave in-app betaling, altså give jer muligheden for at bestille og betale direkte over appen til de partnere, som har bestillingsmåltider, som f.eks. Letz Sushi, Wokshop og The Bagel Co. Jeg kan også fortælle jer, at det ikke er nemt. Forrige uge havde jeg totalt meltdown. Det var sådan en dag hvor alt kikser, intet går som man forventer eller noget bare er ligetil. Og den løsning jeg endelig troede blev vores vej til in-app betaling, havde så lige en uventet krølle. F o r f r a igen igen. Jeg var helt hvid i hovedet da klokken slog 20. Efter mad og et par timers arbejde gik jeg i seng, tumlede videre oppe i hovedet og faldt i søvn med viljen om at finde en ny løsning. Den kom også – eller, vi har faktisk et par ting i kog som kunne være mulige. Intet er sikkert, bestemt eller besluttet – og der kan sagtens endnu nå at komme et benspænd – men jeg knokler for at få det op og stå og jeg kan godt sige jer, at min læringskurve er stejl lige nu. Sådan i situationen, vil jeg bare gerne have landet en løsning og et GO.  Men jeg ved også, at jeg på den anden side af det her, bliver lidt høj ved tanken af hvor meget jeg egentlig fik lært i den her proces og at der kan komme meget godt ud af vundne udfordringer. For mig er det et vigtigt anker-point, når man nogle gange er ved at knalde hovedet ned i bordet af frustration. For det gør man bare nogle gange, punktum 🙂

Psst! Har du egentlig downloaded appen? hvis ikke så skyyynd dig ind og download One Bite Better App NU – den er gratis og findes både til iPhone og Android ;- )

 

Kh. Regitze

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny video // Seedster 4.0