Start hvor du er ? brug hvad du har ?  gør hvad du kan ?  bliv ved!

Velkommet til min blog og tusind tak fordi du vil læse med! Her handler det om en realistisk og afslappet tilgang til sundhed, gode tips, nyttig viden og skæve indslag om min hverdag.

Jeg er uddannet kostvejleder og har lige om lidt min BA i ernæring og sundhed. Jeg har dog arbejdet på dette område i mange år efterhånden, fordi det er min helt store passion! Jeg brænder for ernæring og dens betydning på godt og ondt for os, og er den irriterende type der elsker mandage, fordi jeg har en ny dejlig uge med et job jeg elsker!

Hele denne verden åbnede sig for mig, da jeg som 15 årig blev syg i maven og var igennem et helvede på jord. Mange diagnoser senere og 15 kg lettere, og ja ret så syg – fandt man ud af at jeg led af så slem en irritabel tyktarm, at min fordøjelse var 4 gange længere tid om alt, hvorfor jeg fik sår på tarmvæggen, nedsat appetit, dårlig ernæring og madlede, som desværre endte i en spiseforstyrrelse.

Maden blev min vej ud af dette, og over et par år fik jeg “spist mig rask” for at bruge en rigtig overskrift agtig sætning 😉 Meget nørdet gik jeg til værks om at lære madens betydning, opbygning og optagelse i kroppen. Min sundhed blev bedre og bedre, min tarm blev tæt på tip-top, madglæden kom tilbage og vigtigst af alt: livet!!

Det var ikke nemt, og det var ikke kønt.. Jeg vidste derfor, at jeg ville arbejde med at hjælpe andre i denne jungle af sundhedsråd, hvor vejledning og vildledning ikke altid er til at gennemskue forskellen på!

Jeg har tidligere arbejdet på Madmagasinet på DR1, og efterfølgende som kostvejleder i Fitness World. Ud over de centre jeg har ansvar for kostvejledningen i, er jeg deres ansigt på kostvejledning i hele landet og har lavet foredrag, events, videoer og opskrifter for dem.  I finder mine opskrifter og artikler flere steder på woman.dk, Liv, Bodylab, Bo Bedre, Fitnessworld.dk og Insidefitness, men fremadrettet selvfølgelig her på Blogly ?

Jeg har et basis år fra Fødevare og Ernæring på KU samt lige om lidt, min BA i Ernæring og Sundhed på CV’et. Ja, og så min kostvejleder uddannelse.

Min største læring og viden stammer dog fra det virkelige liv – fra oplevelser på egen krop og de efterhånden maaaaaange mange skønne klienter jeg har været vejleder for ?

Skriv og spørg alt hvad i vil! Jeg glæder mig til at lære mine nye læsere at kende! Følg gerne med på instagram også, der kommer stort set dagligt et lille pip fra mig  ?

Kh Regitze